Elérhetőségek| Ajánlatkérés| Hírlevél feliratkozás| Foglalási útmutató| Felhasználási feltételek|

Dél-Finnország és Tallin felfedezése, körutazás repülővel


Helsinki
Utazás áttekintő:

Ország:   Észtország, Finnország
Város:   Helsinki, Tallin, Turku

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírás

Előfoglalási kedvezmény:
- a szabad helyek függvényében, teljes összeg befizetése esetén: -25% a kedvezmény mértéke, mely a fenti akciós árból már levonásra került! (csak a részvételi díjra vonatkozik, félpanziós felárra, fak. programokra, gyermek árakra nem)
- kérjük, rendelje meg mielőbb mert a buszon az ülésrend a foglalások időrendi sorrendje alapján kerül elosztásra.
- amennyiben Ön 40% előleggel kívánja megrendeli ezt az utazást az előfoglalási kedvezmény mértéke: 15%
- GARANCIA: amennyiben Ön később mégis egy jobban tetsző körútat találna, indulás előtti 60 napig költségmentesen lemondhatja az utazást. Így nincs kockázat!


1. nap: Helsinki
Érkezés Helsinkibe menetrend szerint, városnézés: a Finn Operaház, a Finlandia Palota, az Olimpiai Stadion, az Uszpenszki Katedrális és a lenyűgöző Temppeliaukio Sziklatemplom, mely a leghíresebb látnivalók egyike. A sziklatömböt felülről bontották meg, majd rézből és üvegből emeltek rá kupolát, kívülről csak ez látható. Felfedezhetjük az Esplanade sétány környékét, majd transzfer a szállodába, a szálláshely elfoglalása.

2. nap: Helsinki-Porvoo
Reggeli után elhagyjuk a finn fővárost és Porvoo felé indulunk, ami Finnország második legöregebb városa. Gyönyörű látványt nyújt a folyóparton álló régi faházak, antik üzletek csoportja, illetve a Székesegyház méltóságteljes épülete. Itt található Finnország legmeredekebb utcája, a település legrégebbi házával, a Sillanmaki-szobával, illetve Porvoo legcsinosabb háza, a zöld színű Solitande-ház. Délután visszautazunk Helsinkibe a szálláshelyre.

3. nap: Helsinki - Tallin
Mai nap egy másik ország fővárosával is megismerkedünk, az észt fővárosba, Tallinba látogatunk (kb. 2 órás hajóút). Rövid autóbuszos városnézés után gyalogosan folytatjuk utunkat: a hangulatos történelmi Óvárosban kezdjük programunkat, majd város fölé emelkedő Dómhegyre sétálunk, ahol az észt kormány és parlament székhelye található; A Szűz Mária templom, az Alexander Nevsky Katedrális megtekintése. A Városház téren elsétálunk a Városháza mellett, mely a Baltikum legszebb eredeti állapotában megmaradt késő gótikus építészeti emléke. Ezután szabadidő, vásárlási lehetőség, majd visszautazás Helsinkibe.

4. nap: Helsinki - Turku
Reggeli után Turku felé indulunk. Útközben egy kis kitérőt teszünk Fiskars felé, ahol a vasmegmunkálás történetébe nyerhetünk betekintést. Továbbutazás Finnország legrégebbi városába, Turkuba, városnézés: megtekintjük a Székesegyházat, mely a finn evangélikus egyház főtemploma és a kastélyt, mely Skandinávia egyik legnagyobb középkori kastélya. A szálláshely elfoglalása a kora esti órákban.

5. nap: Turku - Naantali - Rauma - Tampere
Reggeli után Tampere felé indulunk, útközben két csodálatos kisvárosba látogatunk, melyek faházairól híresek. Naantali csodaszép középkori városka, Rauma 18-19. Századból származó faházait pedig az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Továbbutazás Tamperebe, városnézés: A Keskustori főtér fontos pontja Tampere-nek, amit 1779-ben alapítottak. Lenyűgöző épületek tarkítják: a Városi színház, az Ótemplom faépülete, a neoreneszánsz Városháza. Megtekintjük a Pyynikki Szabadtéri színházat, mely forgó nézőteréről híres. Szálláshely elfoglalása.

6. nap: Tampere
Reggeli után folytatjuk Tampere felfedezését, lehetőség van a várost egyénileg is bebarangolni. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Visszautazás a szálláshelyre.

7. nap: Tampere - Helsinki
Reggeli után visszaindulunk Helsinkibe, búcsút veszünk Finnországtól. Transzfer a repülőtérre, hazautazás, érkezés menetrend szerint.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: