Elérhetőségek| Ajánlatkérés| Hírlevél feliratkozás| Foglalási útmutató| Felhasználási feltételek|

Brazília, az életöröm országa


Iguassu
Utazás áttekintő:

Ország:   Brazília, Paraguay
Város:   Rio de Janeiro, Salvador da Bahia, Iguassu

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírás1. nap: Budapest–Rio de Janeiro
Elutazás menetrendszerinti repülőgéppel Budapestről (európai átszállással) Rio de Janeiro-ba.
 
2. nap: Rio de Janeiro

A reggeli órákban érkezünk Rio de Janeiro-ba,transzfer a szállodába, pihenés. Délután pihenés,fürdőzés a híres Copacabanán. Szállásunk 5 éjszakán
át Rio de Janeiróban lesz.
 
3. nap: Rio de Janeiro
Reggeli után félnapos városnézésen ismerkedünk Rióval, a világ egyik legszebb városával.Botafogó öböl, Flamengo Park, belváros, katedrális,Maracana Stadion (kívülről). Városnézés után a Cukorsüveg-hegy „meghódítására”
indulunk. Drótkötélpályás felvonóval először az Urca hegyre jutunk fel, majd onnan a cukorsüveg hegyre. Lélegzetelállító panoráma tárul elénk, a lábunk alatt hever a világ legszebb fekvésű városa.Leereszkedve visszatérünk a szállodába. A nap hátralévő része szabadidő, pihenés, strandolás.
 
4. nap: Rio de Janeiro
Élvezze a város különleges hangulatát, fedezze fel Rio rejtett titkait. Kirándulásra indulunk a Corcovadóra, Rio hegyére. A Tijuca Nemzeti Parkon
keresztül visz utunk (esőerdőre jellemző dús szubtropikus vegetáció). Fogaskerekűvel felkapaszkodunk a hegyre (710 m), majd az utolsó 40 métert gyalogosan tesszük meg Rio jelképéhez, a megváltó Krisztus szobrához.
A fantasztikus panorámában gyönyörködve szinte magunkhoz ölelhetjük a várost. Visszatérünk Rio de Janeiroba,szabadidő. Fakultatív ajánlatunk estére:
Látogatás egy szamba show-ban.
 
5. nap: Rio de Janeiro és a trópusi szigetek
Ismerkedjen Rio de Janeiro elbűvölő városával,vagy pihenjen a Copacabana strandján, fürdőzve az óceán hűs vizében. Fakultatív ajánlatunk:Egész napos kirándulásra indulunk autóbusszal és hajóval a környező trópusi szigetekre. A kirándulás alatt strandolás, napközben ebéddel. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.
 
6. nap: Rio de Janeiro
Egész napos pihenés, szabad program a világvárosban.Fakultatív ajánlatunk: Félnapos kiránduláson Riótól északra, Petropoliszban a császári udvari rezidenciát látogatjuk meg, mely ma múzeum.A hűvös hegyekben megbúvó település az uralkodók kedvenc tartózkodási helye volt. Páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre, melyek sziklái orgonasípokra emlékeztetnek.
 
7. nap: A Nagy Víz–Iguacu (brazil oldal)
Reggeli után transzfer a Riói repülőtérre, Foz do Iguacuba utazunk. Transzfer a szállodába.Délután Iguacu vízesés (indián nyelven a Nagy Víz) brazil oldalát látogatjuk meg. Lenyűgöző a Garganta do Diabolo (Ördögtorok), melynél az
Iguacu (a „Nagy Víz”) közel 4 km széles. Fantasztikus látvány a világ leglátványosabb, mennydörgő vízesése. Szállás Foz do Iguacuban.
 
8. nap: Iguacu (argentin oldal) és Paraguay
Délelőtt a „Nagy Víz” argentin oldalát látogatjuk meg, hogy teljes szépségében gyönyörködhessünk a vízesés látványában. Délután szabadidő,vagy választhatja fakultatív ajánlatunkat: kirándulás Paraguayba. (Vásárlási lehetőség vámmentes üzletekben.) Estére visszatérünk szálláshelyünkre.
 
9. nap: Foz do Iguacu–Budapest
Reggeli a szállodában, menetrendtől függően szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazaindulás menetrend szerinti repülőjárattal.
 
10. nap: Érkezés Budapestre
Európai átszállással érkezünk Budapestre.

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: